ХЕЛЛО КИКИРИТКА 250г.

Двојно пржени солени кикиритки. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Swisslion Agroplod
SKU: 110308
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Двојно пржени солени кикиритки.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ