ХЕЛЛО СОЛЕНИ СТАПЧИЊА 90г.

Солени трајни пецива во форма на стапчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Swisslion
SKU: 110310
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Солени трајни пецива во форма на стапчиња.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ