ХЕПИ ТУНА 95г.

Конзервирана туна во масло. Производот може да се консумира без претходен кулинарски третман. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: HAPPY TUNA
SKU: 110312
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Конзервирана туна во масло.
Производот може да се консумира без претходен кулинарски третман.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ