Подреди по:
Приказ:

ОВОШЕН ЧАЈ ФРАНК

Чај во филтер кесички. Свежо приготвената топла напивка од овошје која благопријатно дејствува на целиот организам. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок