ЦРВЕНО ВИНО КРАТОШИЈА 1л.

Суво црвено вино со интензивна темноцрвена боја, со богат хармоничен вкус и пријатна арома. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: TIKVEŠ
SKU: 110314
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Суво црвено вино со интензивна темноцрвена боја,
со богат хармоничен вкус и пријатна арома.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ