Подреди по:
Приказ:

АЛКАЛАКС ЧАЈ

Чај во филтер кесички. Чајот содржи лист од сена или популарно кај народот познат како мајчин лист, чајот се користи за олеснување на дефекацијата (столицата). Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

ЦРН ЧАЈ

Квалитетен чај со силен, но пријатен вкус и бакарно - кафена боја. Богат е со кофеин и со антиоксиданси, заради што особено се препорачува за утринско будење на организмот и за поактивен ден. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧАЈ ОД КАМИЛИЦА

20 кесички чај од камилица, може да помогне при стомачни тегоби, особено кај децата, настинки, инфицирана кожа и слузница, и уште при многу други состојби. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧАЈ ОД КАМИЛИЦА ЈУМИС

20 кесички чај од камилица, може да помогне при стомачни тегоби, особено кај децата, настинки, инфицирана кожа и слузница, и уште при многу други состојби. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧАЈ ОД БРУСНИЦА

20 кесички чај од брусница. Плодот од брусница содржи состојки кои го спречуваат слепувањето на уринарните бактерии на слузницата на уринарните патишта Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

РОЈБОС ЧАЈ СО РИБИЗЛА

Билна мешавина која ќе го задржи карактеристичниот вкус на ројбос, доминантен, збогатен со кора од портокал, плодови од шипка и арома од рибизла. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок