ЧАЈ ОД БРУСНИЦА

20 кесички чај од брусница. Плодот од брусница содржи состојки кои го спречуваат слепувањето на уринарните бактерии на слузницата на уринарните патишта Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110317
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

20 кесички чај од брусница. Плодот од брусница содржи состојки кои го спречуваат
слепувањето на уринарните бактерии на слузницата на уринарните патишта
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ