ЧАЈ ОД КОПРИВА

20 кесички чај од коприва, го нормализираат метаболизмот на мастите во организмот, ја подобруваат крвната слика и дејствуваат благотворно на циркулацијата. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: GOOD NATURE
SKU: 110320
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

20 bags of nettle tea, normalize the metabolism of fats in the body,
improve blood counts and have a beneficial effect on circulation.
The product is only available for delivery in Resen.
The product is sold in pieces.

Ознаки за производ