ЧОКОЛАДО АГРОКРЕМ БЛОК

Блок чоколадо од мешавина на какао и млечен крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Swisslion Agroplod
SKU: 110324
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Блок чоколадо од мешавина на какао и млечен крем.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ