ЧОКОЛАДО НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ МЛЕЧЕН КРЕМ

Млечна чоколада полнета со млечен крем. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Štark
SKU: 110327
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Млечна чоколада полнета со млечен крем.
Може да содржи траги од јаткасти плодови.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ