ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК 200г.

Млечно чоколадо со лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Pionir
SKU: 110329
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Млечно чоколадо со лешник.
Може да содржи траги од јаткасти плодови.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ