ШАМПИЊОНИ 720мл.

Пастеризирани шампињони, без конзервански,кои содржат минерали: натриум, калциум, калиум, магнезиум и селен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
SKU: 110332
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Пастеризирани шампињони, без конзервански,кои содржат минерали:
натриум, калциум, калиум, магнезиум и селен.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ