ШАМПОН ГЛИСС

Шампон за сува и оштетена коса. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Schwarzkopf
SKU: 110334
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Шампон за сува и оштетена коса.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ