ШАРПЛАНИНСКО КРАВЈО СИРЕЊЕ

Традиционалното бело саламурено сирење се произведува од свежо пастеризирано кравјо млеко со додаток на уникатна стартер култура, сирило и сол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: MLEKARA HIT-73
SKU: 110337
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Традиционалното бело саламурено сирење се произведува од свежо
пастеризирано кравјо млеко со додаток на уникатна стартер култура, сирило и сол.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ