ШЛАГ ПЕНА 36г.

Шлаг пена во прав, за подготвување. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PODRAVKA
SKU: 110342
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Шлаг пена во прав, за подготвување.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ