ЃУВЕЧ КОНЗЕРВА

Стерилизиран и пропржен зеленчук во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PODRAVKA
SKU: 110056
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Стерилизиран и пропржен зеленчук во конзерва.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ