ЈУНЕШКИ КОЛБАС 350г.

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: Екстра Меин
SKU: 110081
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас.

Производот е достапен само за испорака во Ресен.

Производот се продава на парче.

Ознаки за производ