ЏЕМ ОД МЕШАНО ОВОШЈЕ 450г.

Трајно подготвено овошје во тегла. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
Производител: PODRAVKA
SKU: 110331
Продавач: Burle
33,33 ден со данок

Трајно подготвено овошје во тегла.
Производот е достапен само за испорака во Ресен.
Производот се продава на парче.

Ознаки за производ