Подреди по:
Приказ:

СРЕДСТВО ЗА ОДМАСТУВАЊЕ АВАКС

Одмастувач за рерни и скари. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СРЕДСТВО ЗА САДОВИ АВАКС

Концентрирано средство за миење на садови е формулиранона база на специјално одбрани биоразградливи површинско-активни метерии со висок квалитет. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СРЕДСТВО ЗА ДРВЕНИ ПОДОВИ АВАКС

Средство за лакирани паркети и ламинати, за нега и заштита на дрвени површини, ги штити од влага и им дава висок сјај. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок