Подреди по:
Приказ:

БИТОЛСКО СВЕЖО МЛЕКО 1л.

Битолско трајно млеко, добиено од најквалитетно млеко од специјално избрани фарми. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

БИТОЛСКА ПАВЛАКА 180г.

Ферментирана павлака со јогуртна култура. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

БИТОЛСКИ ЈОГУРТ 1л.

Ферментиран млечен производ. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КИСЕЛО МЛЕКО 400г.

Кравјо кисело млеко 3,2% млечна маст. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

БАЛАНС ЈОГУРТ 1л.

Ферментиран, пробиотски производ. Balans+ содржи активни јогуртни култури кои ја подобруваат дигестијата на лактозата. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок