Подреди по:
Приказ:

КАРНЕКС МЕСЕН НАРЕЗОК

Производ од свинско месо во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КАРНЕКС ЈЕТРЕНА ПАШТЕТА

Паштета од дроб, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок