Подреди по:
Приказ:

АЛБЕНИ КОЛАЧЕ

Меко бисквит колаче со вкус чоколадо и карамел. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

ЧОКО МАКС 25Ог.

Пленични снегулки со вкус на чоколадо, со 8 витамини и железо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО АГРОКРЕМ БЛОК

Блок чоколадо од мешавина на какао и млечен крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО МИЛКА 270г.

Млечно чоколадо со какао крем. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПОП КЕК КЕКС СО КАКАО 45г.

Чоколадиран мини кекс со полнење од какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МОНИ ЧОКОЛАДО 75г.

Какао крем производ со преработен ориз. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок