Подреди по:
Приказ:

ЧОКО МАКС 25Ог.

Пленични снегулки со вкус на чоколадо, со 8 витамини и железо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО АГРОКРЕМ БЛОК

Блок чоколадо од мешавина на какао и млечен крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО МИЛКА 270г.

Млечно чоколадо со какао крем. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ МЛЕЧЕН КРЕМ

Млечна чоколада полнета со млечен крем. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ДЕЛИРИУМ ЧОКОЛАДО

Млечен производ прелиен со какао крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ДУО КРЕМ

Чоколаден производ со полнење од лешник. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок