Подреди по:
Приказ:

КРАВЈО СИРЊЕ

Вакумирано парче кравјо сирење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ШАРПЛАНИНСКО КРАВЈО СИРЕЊЕ

Традиционалното бело саламурено сирење се произведува од свежо пастеризирано кравјо млеко со додаток на уникатна стартер култура, сирило и сол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КРАВЈО СИРЕЊЕ МИКИ

Вакумирано парче кравјо сирење. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок