Подреди по:
Приказ:

ЧАЈ ОД БРУСНИЦА

20 кесички чај од брусница. Плодот од брусница содржи состојки кои го спречуваат слепувањето на уринарните бактерии на слузницата на уринарните патишта Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок