Подреди по:
Приказ:

ЕВА САРДИНИ

Конзервирана сардина во растително масло. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЕВА САРДИНА СО ЛИМОН

Конзервирана сардина во растително масло со лимон. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЕВА ТУНА ПАРЧИЊА

Конзервирана туна парчиња. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок