Подреди по:
Приказ:

ХЕПИ ТУНА 185г.

Конзервирана туна во масло. Производот може да се консумира без претходен кулинарски третман. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ХЕПИ ТУНА 95г.

Конзервирана туна во масло. Производот може да се консумира без претходен кулинарски третман. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок