Подреди по:
Приказ:

ШАРПЛАНИНСКИ ПРОИЗВОД

Шарпланински производ урда 400г. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ШАРПЛАНИНСКО КРАВЈО СИРЕЊЕ

Традиционалното бело саламурено сирење се произведува од свежо пастеризирано кравјо млеко со додаток на уникатна стартер култура, сирило и сол. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СУВОГОРСКО СИРЕЊЕ

Се произведува од автохтоно млеко од Шарпланинско-Полошки регион по нова рецептура и најсовремена технологија и опрема. Сувогорското сирење е изготвено од квалитетно, пастеризирано и хомогенизирано млеко, сирила и чисти активни стартер култури. Сувогорското сирењето ги има соодветните органолептички својства. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок