Подреди по:
Приказ:

ПИВО СКОПСКО ИПЛ ЛИМЕНКА 0,5л.

Пастеризирано матно алкохолно пиво со три вида хмељ, златно-жолта боја и цврста бела пена. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок