Подреди по:
Приказ:

СОК ШУМСКО ОВОШЈЕ ВИВА

А, Ц, Е шумско овошје. Негазиран безалкохолен пијалак од концентрирани мешани овошни сокови збогатен со витамини А, Ц, Е.Пастериризан, без конзерванси. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СОК КОКТЕЛ ТАКОВО

Кашест овошен нектар од праски, јаболки и портокали. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СОК МУЛТИВИТ БРАВО 1.5л.

Мултивитамински коктел. Освежителен негазиран безалкохолен пијалакод концентрирани мешани овошни сокови, збогатен со витамини. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СОК ОД ПОРТОКАЛ БРАВО 1.5л.

Негазиран освежителен безалкохолен пијалок од портокал. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СОК ОД ПОРТОКАЛ ВИВА 1л.

Негазиран освежителен безалкохолен пијалок од портокал мин 10% со Витамини. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок