Подреди по:
Приказ:

ИНТЕГРАЛЕН ЛЕБ СО СОНЧОГЛЕД

Производ од интегрално пченично брашно и `ржано брашно. Со додаток на сончогледово семе и пченични никулци. Леб со мека структура и крцкава кора сечен на парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок