Подреди по:
Приказ:

ЧОКОЛАДО МИЛКА 270г.

Млечно чоколадо со какао крем. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МИЛКА ЧОКОЛАДО 80Г.

Млечно чоколадо со какао крем. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МИЛКА ЧОКОЛАДО НОИСЕТ

Млечно чоколадо со алпско млеко и крем од лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МИЛКА ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИЦИ

Млечно чоколадо со алпско млеко и лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок