Подреди по:
Приказ:

ПИЛЕШКА ДЕЛИКАТЕСНА ШУНКА

Полутраен термички обработена грубо иситнета барена шунка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СВИНСКА ДЕЛИКАТЕСНА ШУНКА

Полутраен термички обработена грубо иситнета барена шунка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СВИНСКИ МЕСЕН НАРЕЗОК 130г.

Свински месен нарезок во конзерва. Стерилизирана конзерва од издробено месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок