Подреди по:
Приказ:

ЧАЈ ОД КОПРИВА

20 кесички чај од коприва, го нормализираат метаболизмот на мастите во организмот, ја подобруваат крвната слика и дејствуваат благотворно на циркулацијата. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок