Подреди по:
Приказ:

ГАЗИРАН СОК МИРИНДА 1,5л.

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со содржина на концентриран сок од портокал, по лиценца на „Pepsi Cola International“. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок