Подреди по:
Приказ:

МОНИ ЧОКОЛАДО 75г.

Какао крем производ со преработен ориз. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК 100г.

Млечно чоколадо со лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК 200г.

Млечно чоколадо со лешник. Може да содржи траги од јаткасти плодови. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МЕДЕНО СРЦЕ 150г.

Чоколадирано медено колаче со вкус на вишна. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

НЕГРО БОНБОНИ 100г.

Бонбони со вкус на сладок корен. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок