Подреди по:
Приказ:

ПИВКА ПИЛЕШКА ПАШТЕТА

Паштета од пилешко месо, фино исецкана во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок