Подреди по:
Приказ:

ДЕГУСТО СВИНСКИ НАРЕЗОК

Стерилизиран процесиран производ од месо во конзерва. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СВИНСКА ДЕЛИКАТЕСНА ШУНКА

Полутраен термички обработена грубо иситнета барена шунка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок