Подреди по:
Приказ:

ГАЗИРАН СОК ФАНТА 1,75л.

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со засладувач со вкус на портокал. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ГАЗИРАН СОК МИРИНДА 1,5л.

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со содржина на концентриран сок од портокал, по лиценца на „Pepsi Cola International“. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ГАЗИРАН СОК ПОРТОКАЛ БИЛЈАНА

Газиран освежителен безалкохолен пијалак од растителен екстракт со засладувач со вкус на портокал. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок