Подреди по:
Приказ:

АДРИЈУС САРДИНИ

Адријус сардина во растително масло. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
New
33,33 ден со данок

ЕЛ МАНАР САРДИНИ

Конзервирана сардина во растително масло. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЕВА САРДИНИ

Конзервирана сардина во растително масло. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЕВА САРДИНА СО ЛИМОН

Конзервирана сардина во растително масло со лимон. Производот може да се консумира без претходна кулинарска обработка. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок