Подреди по:
Приказ:

ПИВО СКОПСКО СМУТ ЛИМЕНКА 0,33л.

Пастеризирано ладно-филтрирано алкохолно пиво со златно-жолта боја и цврста бела пена. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок