Подреди по:
Приказ:

МАКЕДОНСКО ЦРВЕНО ВИНО 1л.

Полуслатко вино. Со отворена рубин боја добиено од сортите Вранец, Пино Ноар и Кабарнет Совињон. одгледано на специфични терени и експозиции во тиквешкото виногорје. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МАКЕДОНСКО БЕЛО ВИНО 1л.

Сува бело вино. Вино добиено од сортата на грозје ракацители, жупњанка и ризлинг. одгледано на специфични терени и експозиции во тиквешкото виногорје. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ВИНО РОЗЕ СТОБИ 1л.

Полусуво розе вино. Виното е добиено со бела технологија од сортата Вранец. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ВИНО СМЕДЕРВКА 1л.

Сува бело вино. Вино добиено од сортата на грозје смедеревка, одгледано на специфични терени и експозиции во тиквешкото виногорје. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок