Подреди по:
Приказ:

КРИСТАЛ СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО

Сјајна, бистра, вискозна течност со светло жолта боја, својствена за масло. Благ и пријатен вкус на сончоглед. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок