Подреди по:
Приказ:

ЧОКОЛАДО АГРОКРЕМ БЛОК

Блок чоколадо од мешавина на какао и млечен крем. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КАФЕ АГРОПЛОД 100г.

Производ од мешано печено мелено кафе. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КАФЕ АГРОПЛОД 180г.

Производ од мешано печено мелено кафе. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ХЕЛЛО КИКИРИТКА 100г.

Двојно пржени солени кикиритки. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ХЕЛЛО КИКИРИТКА 250г.

Двојно пржени солени кикиритки. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СУПЕР АГРОКРЕМ 45Ог.

Мешавина на какао крем и млечен крем со вус на лешник. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок