Подреди по:
Приказ:

ПИВО ТУБОРГ ЛИМЕНКА 0,5л.

Туборг е светло лагер пиво, кое се одликува со одмерен свеж вкус и со арома на цвеќиња и жито, но и со умерена горчливост што се чувствува во устата. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ПИВО ТУБОРГ 0,5л.

Туборг е светло лагер пиво, кое се одликува со одмерен свеж вкус и со арома на цвеќиња и жито, но и со умерена горчливост што се чувствува во устата. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок