Подреди по:
Приказ:

ТОРТИНА РОЛАТ 265г.

Чоколаден кекс со чоколаден крем, 12 парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ТОРТИНА РОЛАТ 450г.

Чоколаден кекс со чоколаден крем, 20 парчиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧАЈНИ КОЛАЧИЊА

Бисквит колачиња. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧАЈНИ КОЛАЧИЊА

Чајно пециво. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ВИНЧИНИ МИНИ РОЛАТ ВАНИЛА 30г.

Чоколадиран мини ролат со вкус на ванила. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок