Подреди по:
Приказ:

ЈУНЕШКИ КОЛБАС 350г.

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

СКАРАЏИСКИ КОЛБАС 300г.

Процесиран, термички обработен производ од месо. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

МАКЕДОНСКИ КОЛБАС 350г.

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

НОВОСАДСКИ КОЛБАС 300г.

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

КРАЊСКИ КОЛБАС 350г.

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок

ЧАДЕН ДОМАШЕН КОЛБАС СО ПРАЗ

Процесиран производ од месо. Полутраен колбас. Производот е достапен само за испорака во Ресен. Производот се продава на парче.
33,33 ден со данок